De begrafenis een ingrijpend moment...

De begrafenis van uw dierbare regelen vraagt veel van u in deze verdrietige periode.
Een dierbare verliezen is ontzettend zwaar. Op passende wijze afscheid nemen van een dierbare is voor u dan ook van groot belang.
Wij helpen jullie dan ook graag bij het samenstellen en het verzorgen van rouwbloemwerk dat aansluit bij jullie wensen rond de begrafenis. Samen kunnen wij dit doornemen en is het mogelijk een waardig bloemwerk te creƫren dat je persoonlijke band of de persoonlijke voorkeur van de overledene weergeeft.
Heb je een speciale wens? Je kan altijd een beroep doen op onze floriste. Bel tel. 0495 88 68 14 of mail ons (info@flowersrme.be) voor meer inlichtingen of om uw bestelling voor de begrafenis te plaatsen.

Wij zorgen voor al het bloemwerk voor de begrafenis, zowel de losse rozen bij het afscheid op de begraafplaats als bloemstukken voor de kerk of het rouwcentrum.Voor kransen, altaarstukken, rouwstukken voor op de kist of rond de urne of een rouwboeket, doe een beroep op onze gespecialiseerde floriste. Uiteraard voorzien wij ook een rouwlint met de laatste groet.

Soorten rouwstukken

Wij maken alle traditioneel grafwerken, kransen, harten, biedermeier en druppelvormig grafwerk. Maar ook voor strakke moderne rouwstukken kunt u bij ons terecht.
Zie je het rouwwerk van je keuze niet op onze site staan, neem zeker contact met ons op, wij zullen alles in het werk stellen om een stuk naar wens te maken.Ook is het mogelijk om een persoonlijk element of voorwerp in het rouwstuk te verwerken.
Wij kunnen een rouwkaart met de door jou opgegeven tekst bij je bestelling voegen.
Wij kunnen binnen de 24 uur leveren. Is het een spoedbestelling, neem dan contact met ons op via het nummer 0495 88 68 14.Je kan je bestelling altijd telefonisch plaatsen of via ons contactformulier, vul daar wel je contactgegevens in, de naam van de overledene, welk soort rouwwerk je kiest, de datum van de uitvaart, het tijdstip van de uitvaart en het adres van de uitvaartplaats.

Voor de kwaliteit van de bloemen voor de begrafenis kunnen wij garanderen dat wij uitsluitend met verse bloemen en hoogwaardige materialen werken.
Ook zorgen wij ervoor dat onze rouwstukken gemakkelijk te dragen zijn. Bij een kiststuk kunt u zeker zijn dat deze stabiel ligt op de grafkist.

Maak uw keuze