Evenementen, stijlvol verzorgen met aangepaste bloemen.

Alle Evenementen met de juiste bloemen aankleden is voor ons een uitdaging!

Gaat het om een congresbeursmeetingtrouwfeestbedrijfsfeest,  een optreden van een bekendheid of een ander Event, telkens opnieuw is de bloemen aankleding voor ons even belangrijk.

Onze creativiteit en fantasie zorgen voor de meest uiteenlopende boeketten, bloemstukken of bloemarrangementen. Wij streven ernaar al onze creaties met seizoensgebonden bloemen te maken en zeker te zorgen dat ze in perfecte harmonie met al je wensen zijn.

Wij helpen graag bij bloemenversieringen voor binnen of buiten.

De bloemen voor uw Evenement worden tijdens voorbereidende gesprekken besproken, wij houden rekening met uw stijl, kleur, bloemen voorkeuren, op- en afbouwtijden en uw budget.

Alle stukken worden in de mate van het mogelijke voorbereid in ons atelier, de afwerking doen we ter plaatse. Na afloop van het Evenement worden de stukken indien gewenst ook afgebroken en door ons meegenomen.

Voor alle op maat gemaakte florale of bloemen creaties kan u bij ons terecht.

Dit is meestal maatwerk, daarom vragen wij u om ons te contacteren via onze contactformulier of om telefonisch 0495 88 68 14 met ons contact op te nemen zodat we dit samen kunnen bespreken.

Wij streven ernaar om alles in een korte tijd op te bouwen, zorgen ervoor dat de bloemstukken op zijn mooist zijn tijdens het Evenement en na het Evenement zorgen wij voor een snelle afbraak en opruim.

Bloemen is emotie en dat is wat we laten zien en voelen met ons bloemwerk.

Wij letten op kleur en vorm, gaan van modern tot klassiek, stoer of elegant…
We gebruiken enkele belangrijke elementen als hoofdthema om de juiste sfeer voor uw Evenement te creëren.

Flowers@events… Flowers R me