Bloemenabonnement voor bedrijven

kantoor, horeca, restaurants...

Bloemenabonnementen voor bedrijven

Elke week een vers boeket bloemen bij de receptie? Of op een strategische plaats een bloemstukje? Of op elke werkplek een werkplek een fris plantje of klein bloemstukje?

Wij zorgen voor een aangepast bloemenabonnement.

Op een afgesproken tijdstip leveren wij een fleurig boeket met bijpassende leenvaas of een bloemstuk met bijpassend glas of aardewerk (leen).

Ook kan je bij ons terecht voor eenmalige bestellingen, een “feestabonnement” voor een jarige, een nieuwe collega, een jubileum, een afscheid, ziekte, promotie…

Allemaal speciale gelegenheden waarmee je een werknemer kan verrassen met een mooi boeket of in de bloemetjes kan zetten..

Wat betekent ons bloemenabonnement

Voor u een zorg minder...

Wij maken een bloemenabonnement offerte volledig naar wens.

Levering, leenvaas, eventueel verpakking, wenskaartje, lintjes, BTW, kortom alle kosten zijn inbegrepen in onze bloemenabonnement.

Je hebt regelmatig een ander aanbod van verse bloemen. Deze zijn met zorg schoongemaakt en wij hebben er een prachtig boeket van gemaakt.

Wij zorgen ervoor dat bij onze bloemenabonnementen altijd seizoensgebonden bloemen gebruikt worden.

Je bloemen worden, indien gewenst, in een leenvaas, met water geleverd.

De levering van onze bloemenabonnementen gebeurt wekelijks, om de twee weken of een keer per maand op een afgesproken weekdag.

Wat met het bloemenabonnement als je op vakantie of op zakenreis ga?
Geen enkel probleem je stuurt een mail naar info@flowersrme.be of telefoneert ons met de juiste periode van je afwezigheid en wij onderbreken uw abonnement.

Het bloemenabonnement start op een met jou overeengekomen tijdstip en na ontvangst van de eerste betaling.

Maandelijkse facturatie is mogelijk voor het gekozen bloemenabonnement.