Huwelijk met feestelijke bloemen!

Wij helpen jullie graag bij de keuze en het samenstellen van jullie bruidsbloemen.

Je kan op ons een beroep doen voor al het bloemwerk voor de verschillende trouwlocaties: de kerk, de feestzaal, thuis, zodat alle bloemen van het huwelijksfeest op elkaar afgestemd zijn.
Een bruiloft plannen, vraagt veel tijd, wij willen je dan ook graag helpen met advies over de bloementrends in de verschillende seizoenen. Bij de keuze van de bloemen, moet je rekening houden met welke bloemen er beschikbaar zijn in het seizoen dat je trouwt.

Om de keuze voor de juiste bloemen gemakkelijker te maken, vragen wij jullie altijd eerst of je een bepaald thema in gedachte hebt, welke bloemen en kleur jullie voorkeur hebben. Aan de hand van deze info kunnen wij snel een voortel geven.

Bij de keuze van de bloemen voor uw bruidsboeket, moet u rekening houden met welke bloemen er beschikbaar zijn in het seizoen dat u gaat trouwen.

Winter

Word je een warm winterbruidje en hoop je op wat sneeuw op jullie huwelijksdag?
Trouw je in de wintermaanden? Dan is het wel zo leuk als het thema hierop aangepast wordt. Niet alleen voor het bruidsboeket, maar ook voor de corsage en de accessoires in het haar.

Lente

In de lente wordt je altijd overspoeld door de meest mooie en kleurrijke bloemen, een ideaal seizoen voor een prachtig bruidsboeket.
Kies in het voorjaar voor geurende bloemen, het past helemaal bij de lente en zijn makkelijk verkrijgbaar.
Veldboeketten zijn tijdloos.  Bij veldbloemen den ken we aan losjes gebonden boeketten met een diversiteit aan bloemen en tafeldecoraties waarbij het lijkt of de bloemen net voor aanvang nog snel geplukt zijn om verwerkt te worden tot prachtige veldboeketten.

Zomer

In de zomer kan je het zo kleurrijk maken als je zelf wilt, bij de zomer horen vrolijke en felle kleuren, geel, blauw, wit, roze, oranje.
Een gemengd bruidsboeket van verschillende kleuren en bloemen past prima in de zomer.
Grote, open bloemen in pasteltinten zijn populair voor de lente en zomer bruiloften. Ook licht paarse seringen, baby blauwe hortensia, roze trosrozen of oud Engelse rozen.

Herfst

Trouwt u in de herfst?
Dan is het leuk een boeket te kiezen dat past bij dat seizoen.
Bij herfst denken wij allereerst aan mooie warme tinten. Warme en bonte kleuren in plaats van pasteltinten. Maar ook aan alles wat we in het bos kunnen vinden! Bijvoorbeeld  aan dennenappels en ook wel walnoten.

Wij komen graag bij u langs om uw bloemkeuze en kleuren voor uw huwelijksbloemen te bespreken. Deze bespreking kan ook op jullie trouwlocatie.
Stuur maar een mailtje naar: info@flowersRme.be of neem tel.: 0495 88 68 14.

Nog een paar ideetjes nodig? Raadpleeg zeker even ons portofolio!
Voor de bloemenaankleding van de kerk, zaal of bij u thuis wij  hebben  altijd originele ideeën om een mooie vrolijke sfeer te creëren, bloemenringen boven het altaar of de feest tafel, kaders met bloemen voor selfies, flowerwalls, bloemenlinten …

Door al de details samen te overlopen zullen we tot een prachtige bruiloft komen .

Wil je alleen een uniek bruidsboeket met eeen eenvoudige corsage, dan verzorgen wij dit graag voor je.

 

Voor uw doopsel, communie- of lentefeesten kan u ook bij ons terecht.

Communie Communie bloemen

Wie een feest organiseert voor een communicant of vormeling of een lentefeest plant, denkt er ongetwijfeld ook aan om dit feest met bloemen te decoreren.
Je mag ons altijd contacteren voor de bloemenversieringen van dit feest.

Je kan altijd een beroep doen op onze ervaring voor haarstukjes en tafeldecoraties.
Voor een persoonlijke begeleiding, een offerte en detail bespreking van je feest neem contact op te nemen met Flowers R me.

Flowers@weddings… Flowers R me