Bloemenabonnementen Horeca.

Een mooi gedekte tafel is een belangrijk onderdeel van het visitekaartje van uw restaurant of feestzaal.

Tafeldekking is een communicatiemiddel naar uw klant en wordt aangepast met seizoen kleuren.

U kunt op verschillende manieren creatief omgaan met het gebruik van kleuren. Een enorme hulp hierbij is een decoratief bloemstukje of een eenvoudige verse bloem in een aangepast vaasje op uw mooi gedekte tafel.

Flowers R me kan u hierbij helpen.

Met een bloemenabonnement kunnen wij u wekelijks een selectie van verse bloemen aanbieden, rechtstreeks van de bloemenveiling bij uw firma geleverd.

Onze floriste gaat zelf naar deze veiling en maakt daar haar keuze van bloemen uit verschillende trendy kleurcombinaties.

Van deze bloemenkeuze maakt zij elegante tafeldecoraties, aangepast aan het interieur van uw zaak.

Een bloemenabonnement garandeert u wekelijks, op een vaste dag verse, aangepaste bloemen.

Wij verzorgen niet alleen bloemenabonnementen, maar kunnen ook zorgen voor de mooiste planten in uw horeca zaak. Hiervoor rijden we rechtstreeks naar de groothandel en leveren de door uw gekozen plant bij u.

Zoekt u hierbij een bloempot, plantenbak of bloemenvaas, hierbij kunnen wij u zeker adviseren. Wij zoeken voor u mee naar de mooiste combinatie.

Maken uw klanten graag gebruik van uw gezellig terras? Wij zorgen ook voor mooie terras- en buitenplanten. Deze kunnen wij niet alleen leveren, maar ook voor u inplanten!