Bloemenabonnementen Horeca.

Verse bloemen op tafel, op de toog?

Een mooi gedekte tafel is maakt het in je restaurant dubbel zo gezellig.

Een enorme hulp hierbij is een decoratief bloemstukje of een eenvoudige verse bloem in een aangepast vaasje op deze mooi gedekte tafel.

Met een bloemenabonnement kunnen wij je wekelijks een selectie van verse bloemen aanbieden, rechtstreeks van de bloemenveiling bij je zaak geleverd.

Onze floriste gaat zelf naar deze veiling en maakt daar haar keuze van bloemen uit verschillende trendy kleurcombinaties.

Van deze bloemenkeuze maakt zij elegante tafeldeco’s, aangepast aan het interieur van uw zaak.

Wij verzorgen niet alleen de bloemen, maar kunnen ook zorgen voor mooie planten in uw horeca zaak. Hiervoor rijden we rechtstreeks naar de groothandel en leveren de door uw gekozen plant bij u.

Zoekt u dan nog een aangepaste bloempot, plantenbak of bloemenvaas, hierbij kunnen wij u zeker adviseren. Wij zoeken voor u mee naar de mooiste combinatie.

Maken uw klanten graag gebruik van uw gezellig terras? Wij zorgen ook voor mooie terras- en buitenplanten. Deze kunnen wij niet alleen leveren, maar ook voor u inplanten!

Wat betekent ons bloemenabonnement

Voor u een zorg minder...

Wij maken een bloemenabonnement offerte volledig naar wens.

Levering, leenvaas, eventueel verpakking, wenskaartje, lintjes, BTW, kortom alle kosten zijn inbegrepen in onze bloemenabonnement.

Je hebt regelmatig een ander aanbod van verse bloemen. Deze zijn met zorg schoongemaakt en wij hebben er een prachtig boeket van gemaakt.

Wij zorgen ervoor dat bij onze bloemenabonnementen altijd seizoensgebonden bloemen gebruikt worden.

Je bloemen worden, indien gewenst, in een leenvaas, met water geleverd.

De levering van onze bloemenabonnementen gebeurt wekelijks, om de twee weken of een keer per maand op een afgesproken weekdag.

Wat met het bloemenabonnement als je op vakantie of op zakenreis ga?
Geen enkel probleem je stuurt een mail naar info@flowersrme.be of telefoneert ons met de juiste periode van je afwezigheid en wij onderbreken uw abonnement.

Het bloemenabonnement start op een met jou overeengekomen tijdstip en na ontvangst van de eerste betaling.

Maandelijkse facturatie is mogelijk voor het gekozen bloemenabonnement.