Bloemenabonnement

Hoe werkt het?

Eerst kies je het formaat
standaard, medium, large of X-large. Elke week kiest onze floriste een mooie combinatie van bloemen en verwerkt deze in een boeket. Deze bloemen worden dan door ons geleverd in een leenvaas.

Dan bepaal je hoe vaak je een bloemenboeket of een bloemstukje wilt ontvangen
wekelijks, tweewekelijks of maandelijks kunnen wij bloemen leveren. Je kan het abonnement altijd wijzigen, onderbreken of opzeggen door een e-mail naar ons te sturen of door gewoon even te bellen.

En dan bezorgen wij de bloemen
levering, verpakking of leenvaas is inbegrepen in de prijs van de boeketten. Wij bezorgen deze aan je deur, ook in de avonduren. Niet thuis? Wij kunnen de bloemen ook bij de buren afleveren.

Een bloemabonnement is voor u een zorg minder!
Thuis, op het werk of als cadeau voor iemand anders wordt er met regelmaat verse bloemen geleverd en dit voor een periode die je zelf kiest.

Onze prijzen zijn incl. leenvaas en incl. levering (in een straal van 15 km van ons atelier) in regio Antwerpen op volgende postcodes: 2000, 2018, 2020, 2030 Antwerpen, 2170 Merksem, 2180 Ekeren, 2900 Schoten, 2930 Brasschaat en 2950 Kapellen, 2920 Kalmthout.

Buiten deze regio wordt er een transportvergoeding aangerekend.

Wat betekent ons bloemenabonnement

Voor u een zorg minder...

Wij maken een bloemenabonnement offerte volledig naar wens.

Levering, leenvaas, eventueel verpakking, wenskaartje, lintjes, BTW, kortom alle kosten zijn inbegrepen in onze bloemenabonnement.

Je hebt regelmatig een ander aanbod van verse bloemen. Deze zijn met zorg schoongemaakt en wij hebben er een prachtig boeket van gemaakt.

Wij zorgen ervoor dat bij onze bloemenabonnementen altijd seizoensgebonden bloemen gebruikt worden.

Je bloemen worden, indien gewenst, in een leenvaas, met water geleverd.

De levering van onze bloemenabonnementen gebeurt wekelijks, om de twee weken of een keer per maand op een afgesproken weekdag.

Wat met het bloemenabonnement als je op vakantie of op zakenreis ga?
Geen enkel probleem je stuurt een mail naar info@flowersrme.be of telefoneert ons met de juiste periode van je afwezigheid en wij onderbreken uw abonnement.

Het bloemenabonnement start op een met jou overeengekomen tijdstip en na ontvangst van de eerste betaling.

Maandelijkse facturatie is mogelijk voor het gekozen bloemenabonnement.