Flower Crown

Flower Crown

By 13 maart 2019 april 17th, 2019 No Comments

Of je nu droomt van een huwelijk aan een zonovergoten strand, een woodland party of een echt bohemien tuin feest, wij maken een bloemenkroon in jouw stijl!

Een bloemenkroon geeft je outfit een lieflijke bloemen touch!

Wij maken verschillende bloemenkronen, zoals bijvoorbeeld een grote bohemian flowercrown. Dit is een bloemenkroon met een mix van grote en kleine bloemen met wat greenery, zoals eucalyptus blaadjes, ranonkels, hypericum berries en wax flowers. Zo een grote bloemenkroon maakt een statement, we spreken over Boho bloemen, dus hoe grootser hoe mooier.

Ben je meer voorstander van lief en simpel? Ga dan voor een bloemenkroon van enkel greenery en gipskruid. Of zelfs alleen gipskruid. Dromerig en lief als je helemaal in het wit trouwt. Maak het dan helemaal af en voorzie voor de bruidsmeisjes ook zo’n bloemenkroontje.

Of wat denk je van een flower crown garden chic met grote tuinrozen, met zo een bloemenkroon kan je de bruidsluier rustig vergeten.

Zijn bloemen niet echt je ding, dan kan je ook kiezen voor een herfst of winter berry flower crown. Bijvoorbeeld viburnum en peper besjes of rozenbottel met verschillende kruiden of brunia besjes deze geven je bloemenkroon een echte woodland look.

Denk er over na of je ons je flower crown laat afwerken met iets persoonlijks, zoals bijvoorbeeld een veer of een stukje kant of een juweeltje…

Leuk is het om ook al de bruidsmeisjes met eenzelfde bloemenkroon te zien. Niet alleen één van wit gipskruid, maar ook bijvoorbeeld met oranje of geel of een andere vrolijke kleur die in de outfit voorkomt.

Laat je de sluier weg en kies je voor een bloemenkroon… Laat ons er dan voor zorgen dat de bloemen van je bruidsboeket passen bij de bloemen in je haar en… bij de corsage van je man.