Tafeldecoratie

Tafeldecoratie

By 11 maart 2019 april 17th, 2019 No Comments

Bloemen vormen de rode draad van je huwelijksfeest!

Wij zorgen ervoor dat heel je feest van bruidsboeket tot tafelaankleding met dezelfde bloemen gebeuren.
Dit kunnen wij garanderen omdat wij de bloemen voor jullie huwelijksfeest op de bloemenveiling in Nederland halen. Daar hebben wij een uitgebreide keuze kwaliteitsbloemen in verschillende kleuren.
Niets is fijner tijdens het huwelijksdiner als een mooi gedekte tafel met een paar bloemstukken in dezelfde stijl als de bruidsbloemen.
Bloemen geven ineens meer sfeer in de feestruimte. Daarom toveren wij voor jullie de eettafels om in een bloemenzee…

Dit kan op verschillende manieren.

Met kleine vaasjes of glazen potjes gevuld met bloemen creëren wij al vlug de juiste sfeer. Zeker omdat wij ervoor zullen zorgen dat het thema van je huwelijksbloemen verder doorgezet wordt in de aankleding van de feestzaal.
Nog wat losse bloemblaadjes her en der en er is al een super romantische tafelaankleding.

Klassieker, maar wel zo mooi, is de tafels aankleden met bloemstukjes in verschillende groottes, op verschillende plaatsen op de eettafels van de genodigden en een groot bloemstuk centraal op de eretafel.

Wil je dat wij helemaal een bloemenpracht creëren? Dan kunnen wij staanders gevuld met greenery en bloemen plaatsen, gecombineerd met kleine bloemvaasjes gevuld met dezelfde bloemen. Jullie feesttafels krijgen dan een echt “wauw” effect.

Ook zorgen wij voor bloemen in hoge vazen of verweven in kandelaars.

Niet alleen op de tafel, maar ook op het bord of in het serviet kunnen we bloemen in het thema van jullie huwelijk voorzien.

Is er weinig plaats op de feesttafel en wil je toch de bloemensfeer die bij een huwelijksfeest horen? Dan zorgen wij voor hangende bloemstukken, hangende mosringen met bloemen of bloemenlinten boven de tafels.